Forum

gdzie naprawic autko? (gienek77)
Pol roku temu skonczyla mi sie gwarancja na samochod, a musze wymienic klocki hamulcowe i czujnik od ABSu. zastanawiam czy zaprowadzic samochod do ASO (tam gdzie wczesniej serwisowalem auto) czy tez moze do prywatnego warsztatu mojego kumpla. moglibyscie mi doradzic?
(więcej...)

1
francuzom nie!!! (grzesiek79)
nie kupujcie francuskich samochodow. szkoda pieniedzy i nerwow. 2 miesiace temu kupilem meganke z 2004 roku. niby w miare swiezy samochod a psuje sie czesciej niz moja stara ibiza. juz 4 razy sciągała mnie laweta a na naprawy wydalem ponad 6 tys zl. w zyciu nie spodziewalbym sie ze samochod az tak mnie zawiedzie.
(więcej...)

1
niemieckie? (pestka)
czesc, slyszalam ze najepsze pod względem wytrzymalosci sa niemieckie samochody. z drugiej strony moi przyjaciele twierdzili ze najlepsze sa japonskie nissany i toyoty. Co o tym myslicie? jaki kupic samochod, aby miec latwy dostep do czesci zamiennych?
(więcej...)

1
kontrolka hamulca (bobo)
Gdy dojeżdżam do skrzyżowania i chamuję to zapala się kontrolka od hamulca .Mam dobre klocki . Gdy jest ślisko to ABS działa i kontrolka się nie zapala.Co to może być. Pozdrawiam
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawnÄ… odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Które zwierze szczeka: pies czy kot?